П’яний чоловік виїхав на радянському танку в центрі Польщі (відео)

П’яний чоловік виїхав на радянському танку в центрі Польщі (відео)

Поліцейські затримали 49-річного чоловіка, який вирішив розважитись в центрі міста Паєнчно, що в південно-центральній Польщі, і вирішив проїхатись “з вітерцем” на танку Т 55. Про це повідомляє  Upmp.news з посиланням на In Poland.

13 червня 2019 року, близько 21:40 год., черговий співробітник штабу поліції в місті Паєнчно отримав незвичайне повідомлення про танк, який спокійно переміщався однією з головних вулиць міста. Патруль негайно був направлений до району вулиці Міцкевича.

Правоохоронці знайшли танк T 55, припаркований на вулиці, а поряд побачили чоловіка. Попередні висновки показали, що він їхав цим танком як пасажир. Незабаром співробітники поліції також знайшли 49-річного власника самого танку.

Чоловік був добряче напідпитку. Тож йому довелось заночувати в поліційному відділку. То звідкіля ж взявся танк? Як виявилось, 49-річний чоловік, власник танку, мав замір його перевезти в інше місто. Військова техніка була завантажена на лавету. Проте надвечір платформа вийшла з ладу, а танк тимчасово перемістили на землю — допоки триватимуть ремонтні роботи.

В той же час, чоловікові зовсім не хотілося сумувати і чекати на ремонт транспортного засобу. Він, підігрітий алкоголем та фантазією, вирішив проїхатися на танку “з вітерцем”. Проте прогулянка тривала недовго.

Водіння в стані сп’яніння карається позбавленням волі на строк до 2 років, а нараження на безпосередню небезпеку катастрофи на суші, воді або повітрі карається до 8-и років ув’язнення.