П’яний водій в Олесниці протаранив шлагбаум і ледь не загинув

П’яний водій в Олесниці протаранив шлагбаум і ледь не загинув

Водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в’їхав на переїзд. На щастя, поїзд зупинився в останній момент. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловік, котрий сидів за кермом автомобіля марки “Ауді” буквально протаранив шлагбаум і таки заїхав на переїзд на станції “Ратає” і зупинився на колії. Потяг повинен був от-от проїхати, тож трагедія була неминуча.

Про подію, яка відбулася у неділю, близько 4 ранку, повідомляє портал рятувальників «Oleśnica 998». У цьому місці роками немає проїзду для автомобілів — там були розібрані навіть залізничні шпали. В автівці кермувальник був не сам. Водій і пасажир “ауді” спробували втекти з місця події і уникнути відповідальності, але були затримані правоохоронцями.

Тепер юнак відповість за свої дії в суді — він створив загрозу для свого і пасажирського здоров’я і життя. До того ж, він також заблокував потяги на кілька десятків хвилин. Під час інциденту пасажирський поїзд саме виїхав на колії. На щастя, він встиг вчасно загальмувати, тож потяг зупинився за декілька метрів від того місця, де “ауді” застрягла на трасі.