Перелік шкіл Вроцлава, які приймають участь у страйку

Перелік шкіл Вроцлава, які приймають участь у страйку

Школи закриті: у Вроцлаві тисячі вчителів знову страйкують через зарплату. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Більшість шкіл і дитячих садків у Польщі залишаються закритими вже вдруге в цьому році через страйк вчителів, які вимагають підвищення зарплати.

На сайтах більшості початкових шкіл є інформація про страйк, що починається в понеділок, 8 квітня.

Які школи не працюватимуть у Вроцлаві?

Дані надходять з веб-сайтів відділень.

Пропозиції для вчителів та батьків

Під час страйку місто підготувало додаткові пропозиції, які допоможуть керівникам навчальних закладів Вроцлава та батькам піклуватися про дітей та учнів.

— Пакет заходів дуже широкий — додав мер Вроцлава. Ми говорили про це з 250 директорами дитячих садків, початкових і середніх шкіл. Відповідальність за організацію роботи шкіл несуть директори, і саме вони, беручи до уваги ситуацію в установі, вирішують, як використовувати альтернативні пропозиції.

Учнів запрошують, серед інших, MPK, Аквапарк, Stadion Wrocław, Hydropolis, спортивні клуби, Вроцлавський технопарк або Вроцлавський зоопарк. Заклади запрошують учнів та їх опікунів, заняття будуть безкоштовними або символічно оплачуватися.

— У нас є база даних з кваліфікованим персоналом. Якщо є потреба в керівниках шкіл, там будуть тренери та викладачі, які прийдуть і проведуть заняття”, — інформує віце-президент Вроцлава Рената Грановська, яка в місті відповідає, серед інших, за освіту.

Повідомляється, що мер міста контролює ситуацію. — Ми знаходимося в розпорядженні  директорів і батьків”, — запевняє Рената Грановська.