Під Краковом в аварію попав 9 річний хлопчик на квадроциклі

Під Краковом в аварію попав 9 річний хлопчик на квадроциклі

Зараз дитина перебуває у лікарні, де бореться за життя! Аварія сталася в суботу, 16 березня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як повідомляє «Gazeta Krakowska» в місцевості Ратулов (Ratułów) у Малопольщі сталася аварія за участю 9-річного хлопця. Хлопчик протаранив машину, внаслідок чого отримав серйозні травми. Вертоліт швидкої допомоги доставив його до лікарні. За словами свідків, дитина їздила без шолома і без догляду дорослих осіб.

Трагедія сталася приблизно о 15:00 в суботу, 16.03. За інформацією «Gazeta Krakowska» виявилося, що 9-річний хлопчик сів на квадроцикл без нагляду дорослих, він також не мав шолома. Малолітній водій залишив бічну вулицю і зіткнувся з Audi, яким керувала жінка.

Свідки стверджують, що водій легкового автомобіля не мала шансів уникнути зіткнення з дитиною або загальмувати, ДТП сталося гвалтовно. Першими на місце інциденту прибули пожежні з OSP в Новому Таргу і каретка швидкої допомоги. Оскільки тілесні ушкодження були дуже серйозними, викликали вертоліт. Стан 9-річного потерпілого оцінюється як критичний.

До слова, на момент аварії водій Audi була тверезою.

Поліція визначає, як дитина отримала ключі від квадроцикла. Керувати “квадром” — згідно з польським законодавством — може особа старше 14 років.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за відповідними частинами Кримінального кодексу Польщі. (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Проводиться слідство.