Під лікарню у Варшаві підкинули побитого іноземця

Під лікарню у Варшаві підкинули побитого іноземця

Минулого тижня в ніч з вівторка на середу (06.02) перед лікарнею за адресою вул. Шасерув (Szaserów) у Варшаві невідомі викинули з авто побитого чоловіка. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Минулого тижня в ніч з вівторка на середу (06.02) перед лікарнею за адресою вул. Шасерув (Szaserów) у Варшаві невідомі викинули з авто побитого чоловіка. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Розслідування проводиться празькою прокуратурою.

Співробітники поліції інформують, що вже відбувся розтин тіла іноземця,  якого було знайдено перед лікарнею. Слідчі не сумніваються — чоловік став жертвою вбивства. У нього була колюча рана. Однак слідчі не хочуть розкривати всі деталі вбивства.

В прокуратурі вже опитали понад 20 осіб, переважно вихідців з Північного Кавказу. Завдяки міському моніторингу знайшли транспортний засіб, котрий може бути пов’язаний з цією справою.

Слідчі також аналізують записи камер моніторингу з лікарні.

Тіло чоловіка, ймовірно грузина, викинуло двоє невідомих злочинців під лікарню в ніч з вівторка на середу. Невідомі під’їхали на авто, вийняли з нього чоловіка без ознак життя і залишили на тротуарі. Після чого стрімко зникли з місця події.

Лікарі констатували смерть покинутої особи.

В справі ведеться слідство.