Під Вроцлавом водій дав поліцейським права… разом з наркотиками

Під Вроцлавом водій дав поліцейським права… разом з наркотиками

39-річний чоловік показав поліцейським водійське посвідчення зі слідами білого порошку. Як з’ясувалося, за кілька хвилин до цього водій вживав наркотики. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

І це — не сцена з фільму про бандитів-невдах, а ситуація на одній із доріг поблизу Вроцлава. Поліція затримала керівника фургона “Volkswagen” для стандартного дорожнього контролю. Коли 39-річний житель повіту Тшебниця дав правоохоронцям посвідчення водія, ті одразу запідозрили неладне.

Поліцейських насторожив той факт, що посвідка водія була покрита підозрілим білим порошком. Водій автомобіля зізнався в поліції, що забрав амфетамін лише декількома годинами раніше. Офіцери провели на місці тест на наркотики, за результатами якого й підтвердили слова 39-річного правопорушника. В його організмі був психоактивний агент, з алкоголеподібними наслідками, у зв’язку з чим чоловік був затриманий, — зазначає старший сержант Кшиштоф Марц’ян з прес-служби поліції.

Під час огляду в машині поліція виявила упаковку з фольги, в якій знаходився амфетамін у кількості кількох комерційних порцій. Крім того, транспортний засіб не мав чинного техогляду та страхування.

Водія затримано. У зв’язку з вчиненими злочинами йому зараз може загрожувати до 3-х років позбавлення волі.