Поблизу Клодзька вчительці перерізали горло

Поблизу Клодзька вчительці перерізали горло

В одному з будинків в Щитній, що поблизу Клодзька, співробітники поліції побачили жахливу картину — мертве тіло і кімнату, вщерть залиту кров’ю. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на in Poland.

Як виявилося на місці, під час попереднього огляду судово-медичного експерта, — жінка померла від втрати крові, оскільки їй завдали смертельного удару ножем у шию. Ніж перерізав сонну артерію, тож смерть була просто неминучою.

Жорстоке вбивство сталося в ніч з суботи на неділю (з 16 по 17 березня). Сусіди почули крики з однієї з квартир, тож викликали правоохоронців. Ті, коли прибули на місце події, застали в помешканні чоловіка померлої. Поліція підозрює, що саме він й перерізав горло своїй дружині. Його, з ранами по всьому тілу від ударів ножем, було забрано до шпиталю.

Жінка, тіло якої забрали на експертизу, була викладачем англійської мови і навчала дітей в місцевій гімназії. Окрім перерізаного горла, на тілі померлої була численна кількість глибоких порізів ножем. Поліція підозрює, що чоловік з дружиною посварилися і в ході сварки до рук потрапив кухонний ніж.