Поблизу Вроцлава збудують новий виробничо-логістичний центр. Є робота для 500 осіб
https://inpoland.net.pl/wp-content/uploads/2018/09/%D0%BB%D0%BE%D1%80-580x375.jpg

Поблизу Вроцлава збудують новий виробничо-логістичний центр. Є робота для 500 осіб

Hut Group відкриває сучасний виробничий та логістичний центр поблизу Вроцлава, де працюватимуть більше 500 осіб. Склад в Магніце (Magazyn w Magnicach) — це перша інвестиція компанії в Польщі та спроба більш широко ввійти на європейський ринок. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Виробничо-логістичний центр The Hut Group — компанія, що працює в сегменті краси та здоров’я, знаходиться в Magnicach поблизу Вроцлава, недалеко дороги S8. На поверхні понад 60 тис. кв. м. будуть, також, розміщуватися й офісні приміщення. Вибране місце дозволить ще швидше розповсюджувати продукцію компанії — до 300 000 інтернет-клієнтів з регіонів Центральної та Східної Європи.

Склад The Hut Group потребує до 500 робітників. Набором працівників займається агентство Manpower ([email protected]), яке в даний час шукає кандидатів на доступні вакансії, в основному, працівників на склад і на управлінські посади (do pracy na stanowiskach magazynowych i kierowniczych).

Роботу в The Hut Group можуть знайти також спеціалісти в галузі продаж, бухгалтерського обліку, а також особи, що мають досвід роботи у виробництві та в складах. Компанія пропонує бонусну систему та пакет нефінансових пільг, таких як субсидування харчування, приватна медична допомога, спортивна картка та безкоштовний транспорт із вибраних місць.

— Magnice коло Вроцлава — для нас має стратегічне положення, яке характеризується сприятливим кліматом для інвестицій, і з легким доступом до інфраструктури, що з’єднує компанію з важливими для розвитку ділових відносин країнами, такими як Німеччина, Австрія, Чехія, Словаччина та Угорщина”,- пояснює Маріуш Качоровський, генеральний директор The Hut Group.

Джерело: Маріуш Качоровський, генеральний директор The Hut Group