Податкова адміністрація попереджає про фальшиві електронні листи

Податкова адміністрація попереджає про фальшиві електронні листи

Радослав Ганцевич з Палати податкової адміністрації в Білостоку каже, що це шахрайство, в якому, ймовірно, йдеться про здобуття особистих даних або про розповсюдження комп’ютерних вірусів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Працівники Палати податкової адміністрації попереджають про розсилання фальшивих електронних листів. У них йдеться про намір розпочати перевірку.

Радослав Ганцевич з Палати податкової адміністрації в Білостоку каже, що це шахрайство, в якому, ймовірно, йдеться про здобуття особистих даних або розповсюдження комп’ютерних вірусів:

«Шахраї повідомляють у своєму електронному листі, що податкове управління планує розпочати перевірку адресата, призначену на конкретний день через неможливість встановлення зв’язку з платником податків. Разом з цим автори фальшивого листа посилаються на низку положень та інформують про необхідність бути присутнім у фірмі, аби взяти участь у перевірці, а також пишуть про обов’язок підготувати всі потрібні документи, пов’язані з діяльністю, якою вони займаються. Після цього подається посилання на список необхідних документів. Весь електронний лист є фальшивий. Ми попереджаємо, аби не переходити за будь-якими наведеними в ньому посиланнями».

Палата податкової адміністрації нагадує, що ніколи не повідомляє платників податків про перевірку, надсилаючи їм електронні листи.

IAR/А.М.