Поліція розслідує інциндент у Кракові. Чоловіка побили за прохання не палити сигарети у трамваї

Поліція розслідує інциндент у Кракові. Чоловіка побили за прохання не палити сигарети у трамваї

У трамваї в Кракові побили чоловіка, який зробив зауваження про неприпустимість паління сигарет в салоні громадського транспорту. Потерпілий краків’янин звернувся із заявою в поліцію. Слідчі розслідують справу, а тим часом мешканці міста обурені бездіяльністю MPK Краків та поліції. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Бійка в одному з краківських трамваїв відбулася в неділю, 3 березня. Пасажир помітив трьох чоловіків, що курять сигарети, і попросив, щоб вони не робили цього в салоні громадського транспорту. — Чоловіки відреагували агресивно. Один з них вдарив потерпілого і обприскав газом”, — повідомляє Себастьян Глен із поліції Кракова.

Поліцейські, отримавши повідомлення, негайно вирушили на місце інциденту. — Там вони знайшли потерпілого, який розповів про ситуацію, що сталася в трамваї”, — сказав Глен.

За даними свідків, водій трамваю відкрив двері і так хулігани втекли.

Потім поліція разом з потерпілим і двома свідками пішли в тому напрямку, в якому пішов нападник. Однак, це не принесло позитивних результатів, тому офіцери з потерпілим і свідками відправилися до поліцейської дільниці. Жертва та свідки письмово подали свідчення у цій справі.

«Викликані працівники поліції не було особливо ​​зацікавлені в цій справі, вони навіть не глянули на фотографію зловмисника, яку я зробив», — стверджує сам потерпілий.

Пан Якуб звернувся за допомогою також у Facebook. Він хоче ідентифікувати злочинця. У відповідь почув звинувачення, що незаконно публікує зображення, на що відповідає: “Я знаю про юридичні наслідки, але не вірю, що без фото хулігана найдуть, а це, ймовірно, рецидивіст. Публікація зображення сприятиме тому, що мешканці Кракова розпізнають його в лікарнях, магазинах, співбесідах, в управлінні, коли той піде за допомогою 500+”.