Поліція Варшави пообіцяла нагороду за допомогу у розшуку паліїв прапора ЄС
http://external.polskieradio.pl/files/64e76d17-d914-4305-8c92-17a42d19bcfa.file

Поліція Варшави пообіцяла нагороду за допомогу у розшуку паліїв прапора ЄС

Варшавська поліція розшукує також осіб, котрі під час недільної ходи палили фаєри. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Варшавська поліція пообіцяла нагороду тому, хто допоможе розшукати зловмисників, котрі спалили прапор Європейського Союзу під час недільного маршу з нагоди 100-річчя відновлення незалежності у столиці Польщі. Про це у понеділок, 12 листопада, повідомив столичний комендант поліції. Сума нагороди – 5 тис. злотих (понад 1 тис. євро).

Варшавська поліція розслідує інцидент зі спаленнями у неділю прапора Євросоюзу.

«Столичний комендант поліції визначив нагороду у розмірі 5 тис. злотих особі, яка допоможе встановити особи зловмисників», – повідомили у Столичній комендатурі поліції.

Раніше варшавська поліція теж поінформувала про розшук осіб, які під час маршу у неділю палили фаєри, порушуючи закон про зібрання.

Нагадаємо, у неділю, 11 листопада, вулицями Варшави за участі президента Анджея Дуди та прем’єр-міністр Матеуша Моравєцького пройшов біло-червоний марш «Для Тебе, Польще», зорганізований польською владою до 100-річчя відновлення незалежності Польщі. За підрахунками поліції, у ході взяло участь 250 тис. людей. Тим самим маршрутом пройшов потім також марш, організований польськими націоналістами.

PAP/Т.А.