Польська президентська пара подарувала шкільні комплекти дітям в Україні
Президент Польщі Анджей Дуда і його дружина Аґата Корнгаузер-Дуда підтримали акцію “Ранець повний усмішок” KPRP/Grzegorz Jakubowski

Польська президентська пара подарувала шкільні комплекти дітям в Україні

Анджей Дуда і його дружина підтримали доброчинну акцію «Ранець повний посмішок» і подарували шкільні комплекти учням польських шкіл в Україні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Польське президентське подружжя вкотре підтримало доброчинну акцію від Карітас Польща «Ранець повний посмішок». Цьогоріч портфелі зі шкільним приладдям отримали семеро дітей – учні польських шкіл та польські діти з України.

«Тривають канікули, але вже незабаром у школах знову зазвучить перший дзвоник, почнеться наступний шкільний рік. (…) Ми дуже хочемо, аби першого вересня кожна дитина у Польщі мала все, що потрібно для навчання. А тому ми вкотре підтримуємо акцію Карітас Польща», – сказав в опублікованому у понеділок відеоролику президент Анджей Дуда.

«Діти та молодь по всій Польщі знову будуть здобувати нові знання та нові навички. (…) Маємо надію, що підготовлені нами шкільні комплекти принесуть радість і допоможуть здійснити ваші мрії», – зазначила, у свою чергу, дружина президента Аґата Коргаузер-Дуда.

За попередні 10 років доброчинної акції Карітас у Польщі подарував дітям з бідних сімей понад 170 тис. шкільних комплектів.

PAP/Т.А.