Польський гумор: про що жартують поляки

Польський гумор: про що жартують поляки

Поляки жартують, що за часів соцтабору, Польща була найсмішнішим “бараком”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Поляки жартують, що за часів соцтабору, Польща була найсмішнішим “бараком”. Почуття гумору не полишало поляків в найтемніші часи. Завзяті польські кабаре навіть транслювалися по радянському телебаченню. Багато хто напевно пам’ятає “Кабаре” 13 стільців “. Сьогодні цей жанр все ще дуже популярний у Польщі. Хоча молоде покоління вважає за краще жарти “погарячіше” у виконанні відомих польських стендаперов.

Психолінгвісти (є і такі фахівці) вважають, що розуміння жартів – це вищий пілотаж знання мови. Для того, щоб оцінити дотепність анекдоту або скетчу, потрібно прожити в країні мінімум сім років. Але схоже, що близьких мов це не стосується, бо українці починають сміятися над польськими жартами набагато швидше. Отже, давайте перевіримо, чи розуміємо ми польський гумор?

Відео взято з соціальної мережі youtube, користувач Neo-Nówka-WIGILIA W POLSCE.

Відео взято з соціальної мережі youtube, користувач Polsat- Sopocki hit kabaretowy – Na zdrowie – Neo-nówka – Okno.

Відео взято з соціальної мережі youtube, користувач Polsat-Kabaret na żywo: Babeczki z jajami: Przyjaciółki.

Відео взято з соціальної мережі youtube, користувач Tomasz Boras Borkowski “Smoleńsk, Londyn, Recydywista”.

Відео взято з соціальної мережі youtube, користувач Ubaw Tv, Para nr 2 – Z żoną na rybach – (NOWOŚĆ 2019) – Kabaret Młodych Panów i Limo.