Польський уряд виділить майже 215 млн злотих на ремонт доріг
https://inpoland.net.pl/wp-content/uploads/2018/07/1-3-580x375.jpg

Польський уряд виділить майже 215 млн злотих на ремонт доріг

Майже 215 мільйонів злотих цьогоріч повинні отримати місцеві бюджети воєводств з держбюджету РП на ремонт автострад, національних доріг та доріг місцевого значення. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Воєвода Нижньої Сілезії Павел Хреняк повідомив, що у 2018 році на місцеві бюджети усіх регіонів Польщі заплановані кошти субвенцій з держбюджету на фінансування та забезпечення будівництва та реконструкції, ремонту та укріплення будівель і доріг загального користування місцевого значення на загальну суму 215 мільйонів злотих.

Зокрема, Павел Хреняк повідомляє, що міністр інфраструктури схвалив реалізацію 17 інвестиційних програм для розбудови та реконструкції доріг, загальною вартістю майже 215 мільйонів злотих. Це завдання, пов’язані з: розширенням доріг, будівництвом водогонів та підвищення безпеки дорожнього руху за рахунок реконструкції перехресть, будівництво тротуарів і пішохідних та велосипедних доріжок, будівництво автобусних зупинок, модернізація світлофорів. У Нижній Сілезії буде розширена національна дорога № 3 на ділянці Болькув — Єлена Гура, разом з кільцевою дорогою Качорув ( Bolków – Jelenia Góra wraz z obwodnicą Kaczorowa.).

Під реконструкцію підпадає ділянка дороги протяжністю 17,5 км (від 437 + 300 км до 454 км + 800 км).

Метою інвестицій є розширення дороги, будівництво обвідної дороги на Kaczorów і локальні ремонти. Завдання, як очікується, полягає у розширенні ділянки дороги до формату 2 + 1, реконструкція і розширення перехресть, будівництво тротуарів, автобусні зупинки, технічне обслуговування доріг, будівництво пішохідних переходів і реконструкція та розширення інженерських об’єктів. Крім того, в рамах проекту, буде створено технологічний канал, освітлення та дорожню розмітку. Деякі елементи проїзної частини також буде перебудовано. Фінансовий обсяг інвестицій охоплює підготовчий процес та сам етап реалізації проекту.

Період виконання робіт: 2022-2024 роки.

Більше інформації про інвестиційні програми з реконструкції та будівництва доріг можна переглянути на веб-сайті Міністерства інфраструктури.

Джерело: duw.pl