Поляки охоче змінюють роботу. Шукають вищої платні

Поляки охоче змінюють роботу. Шукають вищої платні

Компанії втрачають приблизно 16 % працівників, які звільняються, шукаючи передусім вищої платні або кращих можливостей для розвитку кар’єри. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Монітор Інфо.

Компанії втрачають приблизно 16 % працівників, які звільняються, шукаючи передусім вищої платні або кращих можливостей для розвитку кар’єри. Про це йдеться в п’ятничному номері видання «Rzeczpospolita».

«Rzeczpospolita» стверджує, що, за попередніми результатами дослідження компанії «Antal», протягом минулого року в Польщі звільнилися 16 % працівників.

Порівняно з першим півріччям 2016 р. масштаби добровільного звільнення працівників збільшилися на половину.

«Хороша ситуація на ринку праці впливає на готовність швидко змінити роботодавця, якщо працівники не зовсім задоволені», – сказав виданню президент «Antal» Артур Скіба. Він додав, що збитки зі звільнення іноді оцінюються навіть у розмірі дворічної зарплати фахівця.

«Заява про звільнення менеджера, що відповідає за стратегію розвитку, може коштувати компанії сотні тисяч злотих, враховуючи втрачені вигоди: ноу-хау або вибудовану мережу ділових відносин», – звернув увагу Скіба.

Джерело: TVP Info