Поспішай побачити новонародженого морського котика у Вроцлавському зоопарку!

Поспішай побачити новонародженого морського котика у Вроцлавському зоопарку!

Еше — наймолодша самка африканського морського котика, яка є четвертим малюком, народженим у Вроцлавському зоопарку. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Перший народився п’ять років тому — Золя, а два роки тому — Іві та Гюго. Африканські морські котики — один із фаворитів працівників та відвідувачів зоопарку. Причина — їх чарівність та бажання співпрацювати у прямому контакті. Завдяки цьому гості зоопарку можуть спостерігати за цікавим, демонстративним годуванням, а опікуни можуть утримувати тварин у відмінному фізичному та психічному стані.

Нова мешканка Вроцлавського зоопарку Еше народилася 17 червня як потомство Нельсона та Набі, її доглядали працівники зоопарку протягом декількох перших днів. На щастя, з її здоров’ям все в порядку.

Наразі малюк в основному харчується материнським молоком, спить і грається з іншими членами стада та доглядачами. У розпорядженні Еше — дальня частина кімнати та міні-дитячий садок, який являє собою площу з невеликим басейном, майданчиком та численними іграшками.

Наразі відвідувачі можуть милуватися нею здалеку, адже вона приєднається до стада лише тоді, коли навчиться добре плавати. На це знадобиться близько 2 місяців, — повідомляють працівники зоопарку.