Приклад милосердя: президент Вроцлава взяв до себе кота, залишеного на вокзалі

Приклад милосердя: президент Вроцлава взяв до себе кота, залишеного на вокзалі

Ця сумна історія з щасливим фіналом трапилась 1 лютого на вроцлавському автовокзалі. Невідома сім’я, вирушаючи в подорож Polbusом, вирішила залишити свого хатнього улюбленця просто на вулиці. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Невідомо, якими принципами керувалася родина (а була вона досить велика — двоє дорослих і двоє дітей), проте ось так просто вирішила позбутися свого кота. Сірого вуханя залишили в контейнері для перевезення поміж поверхами автовокзалу. На щастя, охорона відреагувала досить швидко, тож котові (як виявилося, це таки був хлопчик) нічого не трапилося. Вокзальний касир, пан Юзеф, вирішив взяти опіку над твариною і знайти йому нових господарів. — про це повідомляє Кшиштоф Балавейдер на своїй сторінці у Фейсбуці, голова правління Polbus-PKS Wrocław.

Тварину оглянув ветеринар, а потім адміністрація вокзалу вирішила облаштувати пухнастому другові нічліг на території вокзалу, а з понеділка — зайнятися пошуками нового господаря. На щастя, завдяки швидкій реакції людей та посту в соцмережі, новий господар знайшовся в той же день.

І що б ви думали? Сам президент Вроцлава Яцек Сутрик вирішив прихистити кота у своєму кабінеті. Він сповістив про це у своєму профілі у Твіттері. Також пан Яцек повідомив про те, що забере кота до своєї резиденції вже у понеділок, і закликав спільноту долучитися до вибору гарного й відповідного імені для кота.