Проблеми із заявками на «500+»: інтернет-банки не працюють

Проблеми із заявками на «500+»: інтернет-банки не працюють

Клієнти “ING Bank Śląski” можуть мати проблеми з поданням заявок на виплату пільг за програмою “500+” та “Dobry Start”, тобто “300+”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Ви — клієнт ING Bank Śląski або Santander? У вас можуть виникнути проблеми з поданням заявок на отримання пільг від урядових програм “500+” та програми “Dobry Start”.
«У нас є тимчасові проблеми з прийняттям заявок на виплату пільг під “300+” та “500+”, поданими через інтернет-банкінг My ING і мобільний додаток Moje ING. Ми працюємо над вирішенням проблеми, просимо вибачення за незручності. Хочемо нагадати, що порядок подання заявок не має відношення до порядку їх обробки та відкликання. Будь-яка родина, яка має право на отримання платежу, може легко подати заявку протягом наступних декількох тижнів. Ми будемо інформувати Вас про хід усунення невдачі. » — читаємо в заяві ING Bank.

«Наразі існують проблеми з подачею заявки на виплату пільг «Родина 500+» в Сантандер. Ми працюємо над вирішенням проблеми. Просимо вибачення за незручності. » — повідомляє банк “Сантандер”.

Проблеми, пов’язані з операцією, також має спеціальний веб-сайт Міністерства у справах сім’ї, праці та соціальної політики, де електронні заявки можуть подаватися на програми “500+”, “300+”, KDR, програми допомоги на дітей, допомоги батькам та інші.