Різдвяні вантажівки з відомої реклами Coca-Cola відвідають декілька польських міст
http://www.coca-colarussia.ru/content/dam/journey/ru/ru/private/2016/12/13_01/0-zahod-940.jpg

Різдвяні вантажівки з відомої реклами Coca-Cola відвідають декілька польських міст

Санта на червоній вантажівці, ельфи, та білий ведмідь влаштують розваги для мешканців польських міст. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Червоні вантажівки з Сантою, та розмальовані новорічною символікою, від компанії Coca-Cola, давно вже стали одним з символів Нового року. Різдвяний караван завітає і до Глогова (Нижня Сілезія) та відвідає кілька великих міст Польщі.

Вже не перший рік прикрашена гірляндами червона вантажівка під час новорічно-різдвяних свят мандрує найбільшими містами Європи та світу.

Відома вантажівка з різдвяної рекламної кампанії Coca-Cola відвідає в сумі 15 польських міст.

Останній раз червоні вантажівки відвідали Вроцлав у 2015 році. Цього року вони приїдуть до Глогова, перед Різдвом — 21 грудня.

Вже відома попередня програма атракціонів. Вантажівка прибуде на площу Ринок в Глогові о 16:00 і залишиться там до 20:00. Серед розваг, зокрема кімната Санти, віртуальна їзда на санях Санта-Клауса, ігри, конкурси з призами та персоналізація банок Coca-Cola Zero Cukru.

Червоні вантажівки Coca-Cola відвідають 14 міст плюс те місто, за яке буде проголосовано. Опитування за 15 місто починається сьогодні (14 листопада) на профілю Coca-Cola у фейсбуці.

Додамо, що червоні різдвяні вантажівки відомі в багатьох країнах ще з 1995 року завдяки активній рекламній кампанії «Свято наближається». Час від часу вони виїжджають на вулиці великих міст світу.