Роботу пошкодженого трубопроводу Przyjaźń відновлено
Ілюстративне фото pxhere.com/CC0 Domena publiczna

Роботу пошкодженого трубопроводу Przyjaźń відновлено

Пошкодження нафтопроводу Przyjaźń було виявилено у вівторок, 11 жовтня. Пошкодження не мали ознак діяльності третіх осіб. У суботу, 15 жовтня, представники компанії повідомили про відновлення роботи нафтопроводу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Технічні служби компанії PERN (Підприємство з експлуатації нафтових трубопроводів — ред.) відновили повну роботу пошкодженого трубопроводу Przyjaźń, який постачає сиру нафту німецьким клієнтам компанії. Наразі поставки здійснюються по обох трубопроводах Західної ділянки, — йдеться в прес-релізі компанії. 

Водночас встановлюються причини, що призвели до розгерметизації нафтопроводу. Системи автоматизації PERN негайно сповістили про подію. Це дозволило провести негайний ремонт трубопроводу. Робота технічних служб компанії зосереджена на відновленні її трубопроводу до початкового стану.

Пошкодження нафтопроводу Przyjaźń, що належить PERN, виявили у вівторок, 11 жовтня. Днем пізніше компанія повідомила, що пошкодження не мають ознак діяльності третіх осіб. Аварія сталася на межі двох ґмін Куявсько-Поморського воєводства.

IAR/Д.Н.