Ряшівська поліція затримала групу сутенерок — з Вроцлава, Білостоку, Ряшева та Любліна

Ряшівська поліція затримала групу сутенерок — з Вроцлава, Білостоку, Ряшева та Любліна

Поліцейські з центрального слідчого бюро в Ряшеві та столиці Нижньої Сілезії затримали 13 жінок-сутенерок, які розвивали приватний секс-бізнес. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як виявилося, панянки не лише виступали посередниками між повіями та клієнтами, а також очолювали нелегальні кримінальні організації. На щастя, оперативникам вдалось затримати усю групу, включно зі спільниками. Заарештували також й тих жінок, котрі мали базу “клієнтів” й за потреби контактувалися з ними, домовляючись про час та місце зустрічі.

Злочинна група вела свій бізнес вже протягом двох років — на терені Вроцлава, Ряшева, Білостоку та Любліна, тобто в основних містах Польщі. У столиці Нижньої Сілезії та Бидгоща поліцейські увійшли до трьох квартир, де мали працювати агенти з надання інтимних послуг. За попередніми підрахунками, кожна така квартира могла приносити дохід в розмірі близько 120-и тисяч злотих у місяць.

Затримані жінки мають від 23 до 52 років. Вони брали на роботу дівчат легкої поведінки, давали їм житло для надання послуг, а також додатково розміщували різноманітні оголошення в інтернеті — для заманювання потенційних клієнтів. За це кожна з сутенерок брала від 120 до 250 злотих з кожної дівчини. Тариф кожна узгоджувала індивідуально — про це повідомила комісар Івона Юркевич, представник ЦСБ.

Загалом поліція затримала 19 жінок, проте 6-о з них виступили в ролі свідків, тож їх відпустили додому. Натомість решту було затримано. Доказами діяльності групи слугують також мобільні телефони, знайдені у квартирах, а також смс-повідомлення еротичного змісту.

Наразі справою займається прокуратура.