Самогубство чи вбивство: в Ополе розслідують загадкову смерть офіцера поліції

Самогубство чи вбивство: в Ополе розслідують загадкову смерть офіцера поліції

Працівника поліції доставили в реанімаційне відділення окружної лікарні в Ополе, чоловік помер, не приходячи до тями. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

В центрі Ополе 25-річний поліцейський покінчив життя самогубством — застрелив себе в поліцейській машині.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури воєводства.

«Прокуратура Ополе проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом самогубства поліцейським-водієм відділення управління поліції в Ополе, що сталося 15.03.2019 о 19:15 на перехресті вулиць Дубойса (Duboisa) і -го Травня (1 Maja). Працівника поліції доставили в реанімаційне відділення лікарні, де він, не приходячи до тями, помер», – зазначають правоохоронці.

У кримінальному провадженні проводяться допити свідків, призначені судові експертизи, виконуються інші першочергові слідчі дії, спрямовані на швидке, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального правопорушення.

Як повідомляє сайт 24opole.pl, патрульний поліцейський пішов до однієї з квартир, потім вийшов на вулицю і вистрілив собі в голову. Однак, факт самогубства не було зафіксовано на відеокамеру моніторингу. Відомо, що в правоохоронних органах він працював протягом десяти років. Записки, або інших слідів, що свідчать про причини самогубства, не залишив.

Поліція і прокуратура визначають причини і обставини інциденту.

— Співробітники поліції під наглядом прокурора розслідують обставини смерті співробітника поліції в Ополе. Його труп був знайдений в машині. Прокурор разом з слідчою групою прояснює всі обставини цього інциденту”, — інформує сержант Пшемислав Кендзьор з прес-служби KWP в Ополе.