Шок! В Польщі 12-річна дівчинка народила дитину

Шок! В Польщі 12-річна дівчинка народила дитину

12-річна дівчинка народила дитину в м. Бєльсько-Бяла. Прокуратура зараз допитує породіллю та її матір. Як це сталося? Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Дівчинка народила дитину. Хлопчик здоровий. Пологи відбулися шляхом кесаревого розтину. 12-річну матір та її дитину вже виписали з лікарні додому. Інформація про те, що 12-річна дівчинка народила дитину, шокувала мешканців міста і не лише їх. У поліції підтвердили, що така подія відбулася. За справу взялася прокуратура. Найближчим часом сама породілля, а також її мати буде допитана, — повідомляє портал www.tvn24.pl.

Як пояснив на телеканалі TVN Лех Вендрихович, директор Бескидського онкологічного центру — міської лікарні ім. Папи Івана Павла ІІ, дитина народилася з допомогою кесаревого розтину. 12-річну породіллю виписали разом із здоровою дитиною у минулу п’ятницю. Правовий захист над 12-річною та її дитиною було передано матері. Правоохоронні органи отримали сповіщення автоматично — лікарня зобов’язана сповіщати про такі випадки.

Хлопчик прийшов на світ 23 липня. За словами керівництва закладу, дитина народилася здоровою. У п’ятницю, 26 липня, 12-річна мати та її син вийшли з лікарні. Молодою мамою та її дитиною буде опікуватися бабуся хлопчика.

На цьому етапі ще ніхто не почув жодних звинувачень. Слідчі мають встановити, хто саме є батьком дитини. Інформуємо, що статевий акт з особою до 15-и років карається ув’язненням до 12-и років.