Сілезія: жахливе ДТП з участю BMW (фото)

Сілезія: жахливе ДТП з участю BMW (фото)

Трагічна аварія сталася біля Myszkowa в Сілезькому воєводстві. Дві людини загинули на DW 791 у місцевості Masłońskie на виході з Żarki Letnisko. Жертвами є пасажири BMW. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Автомобілі зіткнулися на DW 791. Винуватцем був водій BMW, який виїхав на ліву смугу дороги. Водій автомобіля пішов на обгін, виїхав на зустрічну смугу руху і втратив контроль над автомобілем. Він в’їхав прямо на зустрічний Мерседес, — повідомляє поліція Мишкова.

Цей трагічний інцидент стався у вівторок, 26.02 близько 13:00 на дорозі DW 791 у Masłońskim, — повідомляють офіцери поліції.

Водій та пасажир BMW загинули на місці інциденту. Жертвами стали 31-річна жінка і 30-річний чоловік, який сидів за кермом. Одна з жертв жила в місцевості Poraj в Мишковському повіті, а інша — у Ченстоховському повіті.

Трагедія відбулася на маршруті до Żarki Letnisko, в лікарню відвезли двох осіб, які подорожували на Мерседесі. Їх життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Маршрут DW 791 був заблокований протягом 3 годин. На місці працювали співробітники поліції та прокурори. Після 16:00 рух на автостраді був відновлений.