Сілезька залізниця продовжує традицію пільгових квитків для студентів-першокурсників

Сілезька залізниця продовжує традицію пільгових квитків для студентів-першокурсників

«Studenciak» — дасть змогу місяць подорожувати залізницею за 1 злотий і діє для студентів-першокурсників упродовж 1 семестру. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Акція розповсюджується на всі лінії Сілезької залізниці, крім прикордонної дільниці, — повідомляє spidersweb.pl з посиланням на www.kolejeslaskie.com.

Спеціальна пропозиція для студентів з’явилася ще у 2017 р., у рамках кампанії «Рік студента», що охоплювала не тільки місячний проїзний за 1 злотий, але також нічні потяги та співпрацю під час Ювеналії. Ці заходи мають на меті показати студентам першого року, що вони можуть зручно доїжджати на навчання потягом, замість того, щоб стояти в заторах чи шукати місця на паркінгу.

У перший рік акції 3 тис. осіб придбали місячні проїзні за один злотий. У 2018 р. ця кількість зросла до майже 4 тис. Після такої позитивної реакції Сілезька залізниця вирішила продовжити традицію та запропонувати першокурсникам місячні квитки за 1 зл також і цього року.

«Studenciak» буде можна придбати на платформі SkyCash з 1 по 31 жовтня. Квиток, придбаний таким чином, одразу активується та діє впродовж одного місяця. Якщо купити його 10 жовтня, він буде активний до 9 листопада.

Під час перевірки квитків, крім самого проїзного, також необхідно пред’явити документ, який підтверджує початок навчання — посвідчення студента або свідоцтво, доступне на веб-сайті перевізника у вкладці «Для мандрівників — пропозиції — студенти»(«Dla podróżnych – Oferty – Studenciak»).

Фото: www.kolejeslaskie.com