Сина польського депутата затримали за наркотики

Сина польського депутата затримали за наркотики

Ян, син депутата Маріуша Вітчака від Громадянської коаліції, був затриманий у Варшаві за зберігання наркотиків. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Інформацію підтвердив речник окружної прокуратури у Варшаві Лукаш Лапчиньські. Яна та ще одного чоловіка було затримано поліцією у четвер ввечері на варшавському Вілануві.

9 січня 2020 року близько 00.15 год. поліцейські з варшавського відділення поліції Віланув під час патрулювання району вул. Голковська взяли документи для перевірки у двох чоловіків, які сиділи в автомобілі марки Audi.

Коли правоохоронці попросили показати документи, чоловік на водійському сидінні витягнув з кишені упаковку з-під жувальних гумок і поклав її у схованку в дверцятах машини. Перевіривши вміст пачки, поліцейські виявили пластиковий пакет із висушеними рослинами та інший — із білим порошком.

Чоловік, який сидів на водійському сидінні, виявився 23-річний Ян В., син одного із польських депутатів. Тест на наркотики показав, що вилученими речовинами в пакетах була марихуана, вагою 1,35 г, та амфетамін — вагою 0,62 г. Чоловіка затримали, а машину передали батькові.

Наразі стало відомо, що молодик зізнався в тому, що наркотики були його — для власного використання, а не розповсюдження. Справою займається прокуратура.