Смертельна ДТП в Нижній Сілезії: учасників незаконних перегонів затримано
https://inpoland.net.pl/wp-content/uploads/2018/07/3-6-580x375.jpg

Смертельна ДТП в Нижній Сілезії: учасників незаконних перегонів затримано

В місцевості Єленя Гура під час незаконних перегонів на пішохідному переході загинули двоє людей. Винуватцями кривавого ДТП є двадцятирічні молодики. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

В неофіційному повідомленні йдеться, що молодики їхали зі швидкістю близько 180 км / год. Жертви, яких вразив один з водіїв, зазнали травм несумісних з життям, 50-річні чоловік та жінка померли на місці пригоди.

25-річний Лукаш О. і 21-річний Оскар Л. звинувачені у вбивстві і загрозі, що може викликати катастрофу під час дорожнього руху. Це прецедент, оскільки зазвичай в таких випадках люди звинувачуються в тому, що можуть спричинити аварію з фатальними наслідками.

Трагічна аварія сталася в суботу ввечері, 27 жовтня на пішохідному переході на проспекті Іоанна Павла II в місцевості Єлена-Гура, що в Нижній Сізезії. Лукаш О. навіть не загальмував перед смугами “зебри”. 47-річна жінка і 57-річний чоловік загинули на місці ДТП. Розтин тіл обох жертв показав багаторазові травми з інтенсивними крововиливами.

Поліція заарештувала Лукаша О. відразу після аварії. Також, затримано 21-річного Оскара Л., водія volksvagena golf, обох молодиків відправлено у відділення поліції. Схоже, що обидва затримані водії, ймовірно, брали участь у нічних незаконних перегонах. Вони їхали по місту зі швидкістю до 180 км / год. Відомо також, що чоловіки не перебували під впливом наркотиків або алкоголю.

Молоді чоловіки заарештовані. В справі триває слідство.

Джерело: Eska Wroclaw