Сцена як з бойовика: у Варшаві 10 поліцейських радіовозів переслідували громадянина України

Сцена як з бойовика: у Варшаві 10 поліцейських радіовозів переслідували громадянина України

28-річний українець у Варшаві більше години  втікав від поліції на краденій BMW. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Переслідування тривало більше години на шаленій швидкості.‎

Зрештою, поліцейські змусили горе водія з’їхати на узбіччя, де він втратив контроль над авто.‎

Зараз 28-річний чоловік перебуває під вартою. Затриманому висувають звинувачення у викраденні ‎транспортного засобу.‎

Переслідування відбулося у суботу, 4 травня на вулиці Гранична (Granicznej). Поліцейські намагалися зупинити винуватця зіткнення у Бабіце (Babicach), який почав втікати. Співробітники поліції вдалися в погоню, яка закінчилася затриманням водія аж у Варшаві.

Зіткнулися два автомобілі BMW, винуватець колізії почав втікати. Патрульні вирушили в напрямку місцевості Отаржев (Otarzew), і недалеко Уміастува (Umiastowa) помітили автівку, що з’їхала з автостоянки.

28-річний громадянин України проігнорував прохання зупинитися, тому поліцейські рушили в погоню. Водій вирвався через кілька міст, переслідування тривало досить довго, до нього приєдналося 10 поліцейських патрулів. Нарешті, у місцевості Блізне Лащинське (Blizne Łaszczyńskiego) втікача вдалося наздогнати.

Виявилося, що водій був тверезий, тоді що змусило його втікати? Автомобіль, яким рухався перебував у розшуку як викрадений у Німеччині.

Джерело: warszawawpigulce.pl