THE EVENT: автомобілі майбутнього у Вроцлаві

THE EVENT: автомобілі майбутнього у Вроцлаві

5-7липня, стадіон Вроцлав. Не пропустіть! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Понад 1000 унікальних автомобілів з усього світу! Захоплюючі шоу, концерти, конкурси, лекції та вуличне мистецтво! Все це чекатиме вас уже цього тижня   на cтадіоні Вроцлав у рамках The Event — однієї з найбільших подій у Європі, що поєднує автомобільну та міську культуру.

The Event — автомобільний фестиваль, гості якого матимуть  унікальну можливість побачити понад 1000 вибраних і найцікавіших автомобілів, модифікованих з Європи, США, Канади та Японії, познайомитися з людьми, які втілюють безкомпромісні, часто дивні, футуристичні бачення модифікації автомобілів для XXI-го століття. «Родзинкою» програми стане конкурс найнеймовірніше тюнингованих машин, серед яких оберуть 16 переможців!

The Event — без перебільшення, грандіозна подія, створена групою Raceism.com під керівництвом автора та головного організатора — Адріана Капіци, цього річ відбуватиметься вдев`яте. Завдяки пристрасті та енергії, The Event є одним з найбільш оригінальних, в пізнаваних міжнародних фестивалів, і приваблює до Польщі людей з усього світу, які не мислять свого життя без авто.

Докладніша інформація про фестиваль та попередній продаж квитків на сайті: www. raceism.com

3-ДЕННИЙ КВИТОК — 69 злотих.

Фото ілюстративне.

Автор: Оксана Нагирна