Трагічна аварія на автостраді: "Так виглядає неуважність на дорозі!" (фото)

Трагічна аварія на автостраді: “Так виглядає неуважність на дорозі!” (фото)

Слідчі з Стшельце Краєнські (Strzelec Krajeńskich) пояснюють причину трагічної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в понеділок, 18 березня на автостраді k-22. Поліція публікує фотографії як застереження. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

На жаль, внаслідок ДТП смерті не уникнув молодий чоловік після того, як його автомобіль врізався в дерево. Поліція опублікувала фотографії повністю зруйнованого автомобіля. Ці світлини повинні бути попередженням для інших водіїв.

Аварія сталася в понеділок. Сила удару була так потужною, про що свідчить руйнування автомобіля. Поліція нагадує про коригування швидкості до діючих ПДР та умов на дорозі.

Аварія сталася на дорозі між 22 і 22 між Ліхеном і Стшельце Краєнськими (Licheń – Strzelce Krajeńskie). О 4:00 ранку з невідомих причин водій BMW потрапив у придорожнє дерево. Сила удару була настільки сильною, що автомобіль був повністю зруйнований. На жаль, незважаючи на швидке втручання рятувальних служб молодий водій загинув на місці. У зв’язку з аварією дорога була непрохідною і поліція призначила об’їзди.

Поліція попереджає

Причини трагедії прояснюються співробітниками поліції і прокурором. Офіцери поліції апелюють, що багато трагедій на дорозі можна уникнути. Основне правило, однак, полягає в тому, щоб регулювати швидкість до діючих правил ДР і дорожніх умов.