Цьогорічна весна у Польщі буде вкрай важка для алергіків

Цьогорічна весна у Польщі буде вкрай важка для алергіків

Це підтверджують пацієнти та алергологи, лабораторії та лікарні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Суха весна, як відомо, завжди приносить негативні наслідки для алергіків. Цвіту та пилку все більшає, а це ускладнює життя тим особам, котрі страждають на алергічні реакції.

Цей рік — надзвичайно поганий для всіх тих, хто страждає на алергію. Суха погода, сильний вітер, який переносить пилок, а також велике забруднення повітря сприяє тому, що квітучі рослини стають набагато агресивнішими і викликають більше дискомфорту, ніж у попередні роки.

Люди задихаються, кашляють, відчувають першіння в горлі, скаржаться на шкірні висипання, а також подразнення слизових очей і носа. На алергію почали страждати навіть ті, хто ніколи раніш від неї не потерпав. А це, погодьтесь, справжній кошмар. Перші пацієнти лікарень почали звертатись по медичну допомогу ще в березні, проте це — лише початок.

То що ж робити, аби покращити своє самопочуття?
Насамперед вам доводиться часто мити обличчя і очі, особливо після повернення додому. Повітря в кімнаті, де ви спите, також потрібно добре зволожувати. Слід пам’ятати про зміну фільтрів в автомобілі. Ви також можете прийняти антиалергічні лікарські засоби, які доступні без рецепту. Проте якщо нічого не допомагає, — не відкладайте свій візит до лікаря.