У банкоматах та терміналах Польщі введуть українську мову

У банкоматах та терміналах Польщі введуть українську мову

Наприкінці лютого 2019 року Euronet Polska, власник найбільшої незалежної мережі банкоматів та терміналів у Польщі, запроваджує українську мову для здійснення фінансових операцій. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Euronet Polska запровадить обслуговування українською мовою

Нова опція — українська мова — буде доступна на всіх мережевих пристроях у Польщі. Клієнти з України зможуть здійснювати операції на рідній мові: зняття коштів, грошові перекази.

— Українська мова в банкоматах і терміналах — це дуже зручно для української громади в Польщі, яка з року в рік збільшується. Ми пропонуємо українським громадянам, які живуть і працюють в Польщі безпроблемне і зручне використання наших пристроїв. Наступною, поряд з польською, англійською та німецькою мовами, буде українська мова. Українці тепер вільно зможуть здійснювати перекази готівки та зняття коштів”, — підкреслює Роберт Мідура, менеджер компанії Euronet Polska.

— Таке рішення полегшить життя громадянам України і покаже, що Польща є відкритою державою, яке дбає про комфорт усіх мешканців», — сказав Роберт Мідура.

За його словами, швидше за все наприкінці лютого чи на початку березня українську мову додадуть в усі банкомати і термінали Euronet Polska.

Мережа пристроїв Euronet Polska налічує більше 8000 банкоматів та терміналів, розташованих по всій Польщі. Прилади розташовані в найбільш зручних для клієнтів місцях, таких як торгові центри, гіпермаркети, автозаправні станції, залізничні станції, ресторани, аеропорти, відділення банків.

Джерело: Euronet Polska