У Болеславці чоловік зарізав свою дружину та 3-річного сина

У Болеславці чоловік зарізав свою дружину та 3-річного сина

У Нижній Сілезії поліція заарештувала чоловіка, який холоднокровно вбив своє дитя та дружину. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Затриманий Себастіян вже у всьому зізнався. Наразі найближчих 3 місяці він перебуватиме в слідчому ізоляторі, а зараз йому надають медичну допомогу, оскільки під час затримання правоохоронці змушені були взятися за зброю, тож вистрілили у злочинця. Про це повідомляє речник районної прокуратури в м. Єленя Гура, прокурор Томаш Чуловскі.

Трагедія і моторошне вбивство сталося минулої п’ятниці, 22 лютого, над ранком в одному з помешкань, що розташоване на вул. Кілінського у Болеславці. Сусіди почули страшні крики з однієї з квартир, тож негайно викликали правоохоронців. Коли ті приїхали на місце виклику, перед ними постала страшна й кривава картина: на сходовій клітці лежала закривавлена 32-річна жінка, яка практично не подавала ознак життя. На її тілі медики знайшли множинні колоті рани, ймовірно, завдані гострим кухонним ножем. На жаль, врятувати постраждалу їм не вдалось, не зважаючи на спроби реанімації.

Коли поліція спробувала увійти до помешкання, чоловік, який знаходився всередині, також кинувся на них з ножем. Ті, не вагаючись, завдали удару у відповідь і вистрілили у підозрюваного. Таким чином Себастіяна вдалось затримати. Проте найгірше вже встигло трапитись: окрім тіла жінки, перед будинком лежало бездиханне тіло малюка — сина затриманого. Йому виповнилось всього лиш 3,5 роки. Батько закатував хлопчика, завдав йому ударів ножем, після чого викинув тіло дитини з вікна другого поверху. Там, просто під вікнами квартири, й було знайдено вже мертвого хлопця.

Затриманий вже у всьому зізнався, а саме — в убивстві свого сина та цивільної дружини. Наразі слідство не розголошує всіх деталей справи. Відомо лише, що вбивцю перевезли до Бидгощі, де в одній із лікарень йому зробили операцію, після якої його заберуть до арешту.