У дорогу на… канапі. Прикордонники затримали українців, які їхали на море в незвичний спосіб
https://glavcom.ua/img/article/4501/21_main.jpg

У дорогу на… канапі. Прикордонники затримали українців, які їхали на море в незвичний спосіб

Двоє громадян України їхали на Балтійське море, сидячи на канапі, вставленій у вантажний фургон автомобіля марки Ford. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Двоє громадян України їхали на Балтійське море, сидячи на канапі, вставленій у вантажний фургон автомобіля марки Ford. Співробітники прикордонної служби в Зелена Гура-Бабімост зупинили для здійснення перевірки транспортний засіб, котрим керував громадянин України. Як пізніше з’ясувалося, водій перевозив своїх співвітчизників в напрямку моря в досить незвичний спосіб. 

У понеділок, 25 червня поточного року, в ході спільних операцій любуські прикордонники, поліція і інспекція руху автомобільного транспорту, в ході планових перевірок з безпеки дорожнього руху під час сезону початку відпусток, перевіряли транспорт на дорозі S3 поблизу Сулехова (Sulechów). Прикордонники затримали для перевірки автомобіль марки Ford Transit, що пересувався на українських реєстраційних номерах. Офіцери ПС перевірили водія та пасажирів, що рухалися даним транспортним засобом — мова про двох пасажирів, що сиділи поруч із керманичем. Після відкриття бічних дверей автомобіля офіцери побачили ще двох громадян України, які сиділи на меблях, вставлених у фургоні.

В результаті перевірки законності перебування іноземців на теренах РП було встановлено, що всі громадяни України проживають в країні на законних підставах, але сам спосіб подорожі не зовсім законний, оскільки транспортний засіб було зареєстровано для транспортування всього 3 осіб. Водій наразив своїх співвітчизників на велику небезпеку, за що і був оштрафований, а його пасажирам довелося знайти інший транспортний засіб, щоб добратися до Балтійського моря.

Джерело: Рафал Потоцький, Надоджанський відділ ПС РП.