У Гданському шпиталі вбили пацієнта (відео)

У Гданському шпиталі вбили пацієнта (відео)

Поліція затримала чоловіка, який підозрюється у вбивстві пацієнта в одному з відділень лікарні св. Войцеха в Гданську. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Інцидент стався в ніч з четверга на п’ятницю. Речник поліції у Гданську повідомив, що зловмиснику було 61 рік, а жертві — 93. Чоловіки лежали в одній палаті, раніше вони знайомі не були.

Зловмисник, який також був пацієнтом у тій самій лікарні, завдав ряду ударів потерпілому по голові, — сказала речниця прокуратури Гданського округу Гражина Вавринюк.

Поліцейські, виїжджаючи на виклик, на зупинці помітили чоловіка, який відповідав опису зловмисника. Він почав тікати, побачивши поліцейську машину, але правоохоронці швидко його зловили.

Окрім цього, нападник намагався задушити одну із медсестер. Коли та увійшла до палати, побачила, що старший мужчина лежить в нетиповій позі. Запідозривши погане, вона підійшла ближче і зауважила плями крові на голові 93-річного пацієнта. В ту ж мить зловмисник підійшов до неї з-за спини, схопив за шию і почав душити.

На щастя, жінці вдалось вирватися, тож вона зателефонувала до правоохоронців. Наразі у справі ведеться слідство.