У Ґдині завершився форум «Візія розвитку»
http://external.polskieradio.pl/files/7e54eab5-d2ae-4087-a4fd-0b7cfa7970d8.file

У Ґдині завершився форум «Візія розвитку»

Польська економіка не повинна мати комплекси – запевняє організатор заходу Анджей Міхаляк. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У Ґдині завершився форум «Візія розвитку». Два дні політики, економісти, представники самоврядних структур дискутували про проблеми польської економіки та говорили про напрямки її розвитку. У Форумі взяли участь 500 панелістів. Прем’єр-міністр Матеуш Моравєцький у своєму виступі наголосив на необхідності підтримувати малі та середні фірми.

Форум показує, що такі зустрічі вкрай потрібні, а польська економіка не повинна мати комплексів, – говорить президент фонду «Візія розвитку» Анджей Міхаляк:

«Цей форум вводить новий погляд на польську економіку. Ми вчимоя дивитися в майбутнє. Я вважаю, що ми не маємо підстав соромитися – мовляв польська економіка не має інноваційних ідей. Ні».

Учасники форуму розмовляли, зокрема, про стартапи, е-економіку, а також – зміни у професійно-технічній освіті в Польщі. Захід відбувся вперше, а медіапатроном було Польське радіо 24.

IAR/Я.С.