У Корчові затримали українця, якого розшукував Інтерпол

У Корчові затримали українця, якого розшукував Інтерпол

Прикордонна служба затримала громадянина України, на якого французька судова система видала європейський ордер на арешт. Іноземець підозрюється в автокатастрофі з летальним результатом. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Прикордонна служба затримала громадянина України, на якого французька судова система видала європейський ордер на арешт. Іноземець підозрюється в автокатастрофі з летальним результатом. Про це повідомляє Бещадський відділ прикордонної служби.

На дорожньому прикордонному переході в Корчова під час перевірки на в’їзд до Польщі співробітники прикордонної служби встановили, що дані одного з пасажирів зафіксовані в міжнародних поліцейських базах SIS і Інтерполу.
Згідно з отриманою інформацією, виявилося, що французька система правосуддя розшукує 49-річного громадянина України, на якого видано Європейський ордер на арешт.

Іноземець (водій вантажівки), швидше за все, став причиною страшної аварії зі смертельними наслідками, за що йому загрожує позбавлення волі. Суд прийме рішення про долю затриманого.

Джерело: poland2day.com