У Кракові 78-річний пенсіонер напав на жінку, тому що вона не поступилася місцем в автобусі

У Кракові 78-річний пенсіонер напав на жінку, тому що вона не поступилася місцем в автобусі

78-річний чоловік, який минулого тижня напав на молоду жінку в автобусі № 704 у Кракові стане перед судом. Пенсіонер почув звинувачення у погрозах порушення тілесної недоторканності, заподіянні тілесних ушкоджень та порушення громадського порядку. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловік пояснив свою поведінку, тим, що жінка не поступилася йому місцем в автобусі. Літньому чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Інцидент стався 31 січня, в конфлікт втрутився водій автобуса. Реагуючи на ситуацію (водій автобусу встав і крикнув 78-річному чоловікові аби той залишив в спокої жінку), тим часом вчасно не загальмував і викликав зіткнення — транспорт протаранив інший автобус MPK Krakow номер 713.

Водій 704 автобуса перекрив двері, щоб запобігти втечі агресивного 78-річного пенсіонера. Однак той скористався хвилиною неуважності водія й вистрибнув через вікно. Втеча пенсіонеру зайняла пару секунд. Поліцейський патруль зупинив чоловіка, коли він відійшов від автобуса, на 78-річного пасажира вказали свідки події.

Поліція не займається зіткненням автобусів — це питання було врегульовано міською транспортною компанією. «Пошкодження обох автобусів досить великі — ремонт буде коштувати від 25 000 до 30 000 злотих. Витрати покриваються страхуванням», — повідомив представник MPK Krakow Марек Ганчарчик. Він додав, що за даних обставин, водій, який викликав зіткнення, не буде покараний, так як діяв в нестандартній ситуації.