У Кракові пройде безкоштовна профілактична акція "Здоров'я під контролем"

У Кракові пройде безкоштовна профілактична акція “Здоров’я під контролем”

У найближчу суботу, 6 квітня, в торговому центрі «Бонарка» для мешканців та гостей міста будуть доступні безкоштовні профілактичні огляди. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Кампанію «Здоров’я під контролем» організовують студенти-медики Колегіум Медикум Ягеллонського університету з Міжнародної асоціації студентів-медиків IFMSA-Польща. У рамках заходу всі зацікавлені гості та мешканці Кракова зможуть скористатися безкоштовними діагностичними тестами.

В найближчі вихідці в Бонарці (Bonarce) можна буде перевірити рівень артеріального тиску, рівень глюкози в крові та жировій тканині, виміряти ІМТ і рівень монооксиду вуглецю в повітрі видиху, а також пройти скринінгові тести на інфекцію вірусом гепатиту С.

Під час кампанії волонтери проведуть семінари з самообстеження грудей і яєчок, безпліддя та репродуктивного здоров’я та нададуть цінні поради. В програмі також включено курс першої допомоги та «Лікарня» Teddy Bear Hospital «, тобто освітні заходи для дітей  поєднанні з грою.

Кампанія «Здоров’я під контролем» („Zdrowie pod kontrolą”) відбудеться в суботу, 6 квітня, у торговому центрі Bonarka (вулиця Kamieńskiego, 11). Тести будуть доступні в годинах  9:00-17:00.