У Кракові затримали 32-річного іноземця, який знищив 6 автомобілів (відео)

У Кракові затримали 32-річного іноземця, який знищив 6 автомобілів (відео)

Іноземець вночі понищив припарковані автомобілі. Хулігана затримано. Оскільки ніхто не постраждав, обвинувачений заплатить штраф. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Окружний суд в Кракові розгляне справу відносно 32-річного громадянина Франції, якого звинуватили в хуліганстві.

Співробітники I відділу поліції в Кракові затримали француза, який повертався з нічного закладу, чоловік по дорозі додому знищив 6 автівок. Затриманий іноземець почув заяву про завдану майнову шкоду.

13 березня цього року близько півночі черговий офіцер з першого комісаріату у Кракові отримав сповіщення, що на вул. Montelupich, помчіено чоловіка, який копає припарковані автомобілі.

Вандал втік у невідомому напрямку до приходу патруля. Співробітники поліції виявили, що 5 припаркованих автомобілів мають розбиті бічні дзеркала. Через кілька хвилин з’явився інший сигнал про хулігана, що нищить транспортні засоби. Цього разу його помітили в районі краківського Казімежа (Kazimierza).

Один з жителів прокинувся вночі від галасу, що доходив з вулиці. Коли він подивився у вікно, то побачив, як невідомий копає його машину. Власник автівки бажаючи зупинити злочинця, вибіг на вулицю, але той почав тікати. Потерпілий повідомив співробітників поліції про інцидент, а в тому часі сам продовжував бігти за зловмисником, при цьому повідомляв куди прямує.

Співробітники поліції спрямовані в зазначеному напрямку, затримали злочинця. Ним виявився 32-річний громадянин Франції. Чоловік перебував під впливом алкоголю. Після протверезіння іноземець був допитаний. Встановлено, що чоловік приїхав до Кракова на короткий відпочинок. Свою хуліганську поведінку пояснював надлишком випитого алкоголю.

32-річний француз знищив 6 автомобілів, а пошкодження оцінили власники на 10 тисяч злотих. Громадянин Франції добровільно піддався покаранню.