У Лодзі мати з ножем накинулася на свою дочку, бо та відмовилася прибрати в кімнаті

У Лодзі мати з ножем накинулася на свою дочку, бо та відмовилася прибрати в кімнаті

Мати вбила доньці в спину ніж, тому що 19-річна юнка відмовилася прибирати кімнату. Зараз у сімейній трагедії розбираються слідчі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Поліція заарештувала 47-річну жінку в Лодзі, яка нанесла удар ножем своїй 19-річній доньці. Жінка вже почула звинувачення в замаху на вбивство, за що їй навіть може бути покарано до довічного ув’язнення.

3 лютого 2019 року, близько 16:00, молода дівчина вибігла через вікно однієї з квартир на вулиці Пьотрковській у Лодзі (Piotrkowskiej). Як пізніше виявилося, вона була поранена. Як з’ясувалося, 19-річна донька раніше поскандалила з матір’ю.

47-річна жінка звинуватила 19-річну доньку в тому, що вона не підтримує порядку в своїй кімнаті. Виник конфлікт, який закінчився плачевно. Жінка схопила мисливський ніж і вбила його доньці в спину. Дівчині вдалося втекти через вікно. Поліція і швидка прибули за місцем виклику.

Офіцери поліції затримали агресивну матір. Як з’ясувалося, жінка мала майже 1,5 проміле алкоголю в організмі. Вона вже почула звинувачення в спробі вбивства своєї дочки.

Зараз жінку затримано і скеровано на психіатричну експертизу.