У Нижній Сілезії судять виховательку, яка жорстоко знущалася над дітьми

У Нижній Сілезії судять виховательку, яка жорстоко знущалася над дітьми

В одному з легницьких дитячих будинків вихователька викручувала дітям руки та штовхала їх. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Таким чином вона намагалася вранці розбудити дітей. Принаймні, так Кристина Б. пояснювала свою поведінку на суді. Однією із жертв горе-няні стала 10-річна дівчинка, котра виховувалась у дитячому будинку в Легниці. Вихователька викручувала їй руки, шарпала, піднімала, ставила напівсонну дитину на ноги, після чого ще й штовхала.

Радослав Времб’як, керівник Легніцької Районної прокуратури, наголосив на тому, що в розслідуванні цієї справи важливим є не тільки покарання для жінки, а наявний приклад того, що кожна дитина заслуговує на гідність, права та свободу — незалежно від того, виховувається дитя в повній родині чи в дитячому будинку.

А няня Кристина отримала заборону проводити заняття з дітьми. На роботу, пов’язану з вихованням, вона також вже не зможе влаштуватися. Окрім цього, за ганебну поведінку вона також повинна заплатити постраждалій дитині 500 злотих компенсації за моральну шкоду.
Наразі дівчинку вже перевели до іншого виховного закладу.