У перші вихідні жовтня ціни в Польщі знизять навпіл: готелі, музеї, ресторани, транспорт (Акція)
https://images.cdnyavp.pl/images/articles/e7c6a97f9687211cac841a4eeb4e80ab7ab7e352.jpg

У перші вихідні жовтня ціни в Польщі знизять навпіл: готелі, музеї, ресторани, транспорт (Акція)

Планували побувати в цікавих місцях у Польщі, відвідати музеї, виставки, а може, скуштувати фірмові страви у кафе та  ресторанах? Незабаром – найкращий час для цього. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Планували побувати в цікавих місцях у Польщі, відвідати музеї, виставки, а може, скуштувати фірмові страви у кафе та  ресторанах? Незабаром – найкращий час для цього. Протягом 5-7 жовтня вп’яте проходитиме загальнодержавна акція “Польща – побач більше. Вікенд за півціни”, мета якої – продовжити туристичний сезон.

Як повідомляє YAVP.PL з посиланням на сайт Міністерства спорту та туризму Польщі, цього разу свої пропозиції для туристів у рамках акції підготувало 757 партнерів, які представляють гастрономічну, культурно-мистецьку, оздоровчу, транспортну, агротуристичну та інші сфери. Це – рекордний показник, причому кількість учасників збільшилась відразу на 15%.

Традиційно найбільший вибір пропозицій зі знижкою 50% чекає на туристів у Малопольському (112), Поморському (100), Мазовецькому та Нижньосілезькому воєводствах (по 79). Найменші ж можливості скористатися з переваг акції матимуть жителі та гості Опольського й Любуського воєводств (10 і 13 пропозицій відповідно). Якщо проаналізувати по сферах, то близько 33% оферт стосуються проживання (готелі, пансіонати і т.д), на другому місці – відвідування визначних пам’яток (20%), а на третьому – гастрономія (15%).

Водночас є кілька цікавих пропозицій для тих, хто планував подорожі на ці дати. Так, авіакомпанія LOT у рамках акції з 5-го по 7 жовтня пропонує квитки за півціни на внутрішні рейси в Польщі на всіх напрямках. А автобусний перевізник Polonus підготував для пасажирів знижку  50% за умови бронювання місць в обидва боки.

Щоб скористатися можливостями акції “Польща – побач більше. Вікенд за півціни”, достатньо переглянути пропозиції від усіх 757 учасників і обрати ті, які найбільше зацікавлять. Увесь перелік оферт по кожному воєводству представлений на сайті акції.