У Польщі розпочинається перевірка дотримання санітарних обмежень у готелях
Ілюстраційне фото pxhere.com/CC0 Domena publiczna

У Польщі розпочинається перевірка дотримання санітарних обмежень у готелях

Багато хто й далі користується готельними послугами у приватних цілях, хоча заявляє, що перебування пов’язане зі службовим відрядженням. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Віце-прем’єр і міністр розвитку, праці і технологій Ярослав Ґовін повідомив, що з 30 листопада у Польщі розпочнеться перевірка дотримання санітарних обмежень у готелях. Це пов’язано з інформацією про порушення правил. Зараз перебування у готелі можливе лише для гостей, що перебувають у відрядженні, медичних працівників, пацієнтів та їхніх опікунів. Багато хто й далі користується готельними послугами у приватних цілях, хоча заявляє, що перебування пов’язане зі службовим відрядженням.

За словами віце-прем’єра Ярослава Ґовіна, перевірка в готелях має запобігти таким ситуаціям:

«Перевірка розпочнеться сьогодні. Як міністр, що відповідальний за економіку, я говорю про це з повною відповідальністю, але й також закликаю підприємців, аби вони дотримувалися правил. В іншому випадку, вони не лише отримають штрафи, а й для них буде призупинено надання допомоги, що загалом становить близько 40 мільярдів злотих».

Відповідно до рішення уряду, туристи не зможуть користуватися послугами готелів щонайменше до 27 грудня.

IAR/М.К.