У Польщі скоєно напад на екс-президента міста Сєдльце

У Польщі скоєно напад на екс-президента міста Сєдльце

Войцєх Кудельський із пораненнями тіла був госпіталізований; його життю не загрожує небезпека. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У Польщі невідомий зловмисник напав із гострим предметом на екс-президента міста Сєдльце у Мазовєцькому воєводстві. Повідомлення про цей інцидент сьогодні вранці отримала місцева поліція.

Речниця воєводського коменданта мазовєцької поліції Катажина Кухарська сказала, що самоврядець перебуває у лікарні, а його життю не загрожує небезпека.

«Нас повідомили про те, що на терені міста Сєдльце був здійснений напад на чоловіка, який із пораненнями тіла був госпіталізований. За інформацією, яку ми маємо, його життю не загрожує небезпека», – сказала речниця. Вона додала, що поліція працює на місці інциденту, збирає сліди та встановлює особу нападника.

Войцєх Кудельський був президентом міста Сєдльце до минулого року. Нині він є депутатом Сеймику Мазовєцького воєводства.

Нагадаємо, у січні чоловік напав з ножем на колишнього президента Ґданська Павела Адамовича під час фіналу доброчинної акції «Великого оркестру святкової допомоги». Унаслідок отриманих поранень самоврядець помер у лікарні. Його поховали в Ґданську.

IAR/Т.А.