У Польщі видали книгу з інструкціями, як правильно бити дітей

У Польщі видали книгу з інструкціями, як правильно бити дітей

Найбільше дивує той факт, що надрукована книга — це християнський порадник. Справа швидко набула розголосу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Це цитати з книги, виданої у Польщі, де містяться інструкції щодо жорстокого поводження з дітьми. Нижче наведено цитати цього посібника, який купують батьки:

“Скажи дитині, що, караючи її, ти не хочеш вилити на неї свій гнів чи злість, а тільки прагнеш повернути дитину до того стану, в якому Бог подарує їй своє благословення”, — ось так радить бити дітей книжка “Пастир дитячого серця”(„Pasterz serca dziecka”).

Посібник, опублікований видавництвом «Слово правди», вказує, як побити навіть немовлят, наприклад «за протести проти змін пелюшок або коли дитина не хоче спокійно сидіти на колінах». Процедура покарання завжди однакова.

«Коли я навчав, як правильно опікуватися маленькими дітьми, мене багато разів запитували: до якого віку слід почекати, перш ніж починати процедуру покарання?», — пише Тед Тріпп, автор книги. І він також вчить, що не слід чекати до того моменту, коли дитина заговорить. Мовляв, чим швидше батьки почнуть виховавчий процес — тим краще.

Центр моніторингу расистської та ксенофобської поведінки вже підготував документи до прокуратури Варшави про те, що видавництво, яке видало книгу, порушує кримінально-виконавчий кодекс, схвалюючи злочин і публічно підбурюючи до злочину.