У Польщі водійське посвідчення замінить додаток, які функції вже доступні?

У Польщі водійське посвідчення замінить додаток, які функції вже доступні?

Додаток mObywatel замінить документ, що дозволяє керувати автотранспортом. Які функції доступні вже понад півтора мільйону користувачів? Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

За повідомленням у четвер Ministerstwo Cyfryzacji.

З 5 грудня в додатку mObywatel з’явиться нова функція — mPrawo Jazdy. Вона замінить документ, що дозволяє керувати автотранспортом.

Додатком вже користуються понад півтора мільйона людей. Зараз є відображення даних з посвідчення особи — функція mTożsamość. Після запуску у програмі можна буде знайти всю інформацію, яка є в посвідченні особи, навіть фото.

Є також mPojazd, що є відображенням даних із свідоцтва про реєстрацію, полісу відповідальності перед третіми особами та картки транспортного засобу. Це може використовуватися власниками та співвласниками транспортних засобів. Додаток також може нагадати про закінчення терміну страхування чи техогляду.

У додатку mObywatel, існують також віртуальний гаманець, тобто eRecepty, а також mLegitymacje, що дає право знижки на проїзд або квитки в кіно та театри.

Також було відзначено, що додаток постійно вдосконалюється. Спрощена автентифікація під час завантаження документів з державних реєстрів. Тепер, щоб подати заявку на документ (наприклад, mTożsamość), достатньо підтвердити дані надійним профілем, увійшовши один раз. Особу, також, можна підтвердити за допомогою надійного профілю або одного з понад 200 банків. Є можливість розблокувати додаток за допомогою біометричного сканування обличчя —  3D-моделі обличчя, сканування райдужки тощо. Ці функції включені Google в останні версії Android.

У новому році буде доступна мобільна версія Картки великої родини mKDR