У Польщі затримали двох сутенерів, які допомагали українкам займатися проституцією

У Польщі затримали двох сутенерів, які допомагали українкам займатися проституцією

Працівники поліції в м. Сосновець, які брали участь у боротьбі з торгівлею людьми, затримали двох громадян України — 31-річну жінку та 35-річного чоловіка, які допомагали українкам опанувати секс-бізнес. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Вони розміщували оголошення в Інтернеті, організовували зустрічі і, звичайно, разом ділили прибутки — ось які обвинувачення правоохоронці вже висунули затриманим.

Кримінальна поліція, яка бере участь у боротьбі з торгівлею людьми, встановила, що двоє громадян України допомагають своїм співвітчизникам займатися проституцією. Вони самі знаходили охочих легкого заробітку і запрошували їх до себе. А потім допомагали влаштовувати їм зустрічі з клієнтами, винаймали житло. А за свою “допомогу” брали чималі гроші.

Свій “бізнес” пара організувала в м. Сосновець — промисловому місті в південно-західній Польщі, у Верхньосілезькому вугільному басейні, — зазначає Сілезька поліція.

Обидва затриманих вже чули звинувачення. Прокурор вирішив взяти їх під нагляд поліції. Їм загрожує до трьох років в’язниці.

Фото ілюстративне, з вільних джерел