У Польщі зіткнулися два українських авто - одна людина загинула, шестеро травмованих (фото)

У Польщі зіткнулися два українських авто – одна людина загинула, шестеро травмованих (фото)

Трагічна аварія з українцями сталася біля села Домброва Томашівська на трасі №17, яка веде від українського пункту пропуску “Рава-Руська” до польського міста Замостя. Зіткнулися два автомобілі, пасажирка одного з них померла на місці. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Трагічна аварія з українцями сталася біля села Домброва Томашівська на трасі №17, яка веде від українського пункту пропуску “Рава-Руська” до польського міста Замостя. Зіткнулися два автомобілі, пасажирка одного з них померла на місці.

У вівторок, 11 вересня, близько 1:46 за місцевим часом Томашув-Любельський Поліцейські отримали інформацію про ДТП на трасі “Замосць-Томашув-Любельський”. З невідомих причин сталося лобове зіткнення Ford Mondeo зі Skoda Octavia. В обох автомобілях подорожували громадяни України.

«У Skoda їхали четверо людей, їх доставили в лікарні міст Томашув-Любельський і Замосць. В авто знаходилися 29-річний водій, 27-річна пасажирка та двоє пасажирів у віці 38 і 29 років. В автомобілі “Форд” перебували три людини. 19-річна пасажирка загинула на місці. Двоє чоловіків госпіталізовані, один з них у важкому стані” – прокоментувала представник томашевської поліції Агнєшка Лєшек (Agnieszka Leszek).

Національна дорога №17 була заблокована протягом кількох годин. Поліція ще встановлює обставини та причини аварії. Звідки є загибла та постраждалі українці, не повідомляється.