У Сосновцю чоловік помер прямо у черзі до лікаря!

У Сосновцю чоловік помер прямо у черзі до лікаря!

Чоловік чекав дев’ять годин з кровотечею. Не дочекавшись лікаря помер на очах родичів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Пан Кшиштоф приїхав з опухлою ногою до міської лікарні в Сосновці 18 березня близько 10:30. Чоловік потребував термінової медичної допомоги. Допомога прийшла після … 9 годин чекання.

На жаль, було вже пізно. Через три години він помер у лікарні. Ганна, невістка Кшиштофа, опублікувала цей шокуючий впис на своїй сторінці в соціальній мережі. Родичі у смерті чоловіка звинувачують медичний персонал.

— Кшиштофа відвіз до відділення невідкладної допомоги мій чоловік у понеділок вранці. З опухлою ногою з коліна, він увійшов до кімнати своїми силами близько 10:30. Його терміново відправив туди сімейний лікар. На направленні було написано, що проблемою набухання є судини. Все вказувало на блокування судин, загрозливий для життя стан. Незважаючи на це, він отримав “зелений колір” з очікуванням більше 4 годин. Кров з ноги просочувалася весь час. Таких слідів рідини залишилося багато по всій кімнаті, в ліфті, в туалеті … Нікого це не цікавило”, — каже Ганна.

To z jaką bezdusznością personelu medycznego został potraktowany mój szwagier śp Krzysztof na izbie przyjęć szpitala na…

Опубліковано Anna Siwecka Середа, 20 березня 2019 р.

За її даними, протягом майже дев’яти годин лікарі взагалі не цікавилися станом пацієнта. О 12 годині чоловік пані Ганни забрав Кшиштофа на діагностику прохідності вен. Потім їм довелося знову почекати — у той час Кшиштоф бовтаючись, коли вставав з коляски тут же втратив рівновагу, він був хиткий. Вранці він розмовляв і поводився нормально. Коли чоловік говорив про ці симптоми, лікарі це ігнорували. Навіть звичайним глюкометром не виміряли рівень глюкози”, — пише в соцмережі невістка Кшиштофа.

Ніхто з медперсоналу не цікавився долею пацієнта — лікарі часто проходили повз. Незважаючи на прохання, жоден з них не реагував. Єдиною особою, яка піклувалася про Кшиштофа, була прибиральниця, яка міняла рушники з-під ніг кожні 15 хвилин. Як сказала одна з медсестер наступного дня, оскільки вона працює більше 20 років, ще не бачила такої ноги”, — додає жінка.

Стан чоловіка погіршувався, він постійно втрачав кров. Пані Ганна повідомляє, що о 17:20 тиск свекра був 66/46. Кшиштоф повільно втрачав життя.

Кінець цієї історії, на жаль, трагічний — У 19:20 пацієнт вирвав і втратив свідомість. Його кілька разів реанімували. Після 21:00 була викликана швидка допомога, щоб перевезти його до Хожува. Бідолашний чоловік помер у відділенні невідкладної допомоги близько 22:00 вечора.

Wiadomość o śmierci pacjenta w izbie przyjęć Sosnowieckiego Szpitala Miejskiego wstrząsnęła mną dogłębnie. Człowiek,…

Опубліковано Arkadiusz Chęciński Середа, 20 березня 2019 р.

Шокуюча доповідь Анни Сівєчки з лікарні в Сосновці закінчується звинуваченням в сторону персоналу лікарні. Одне є певним, Кшиштоф помер через недбалість персоналу лікарні. На даний момент ми не знаємо безпосередньої причини смерті, але як би там не було, він не отримав допомоги вчасно. “Він довго чекав її. Занадто довго”, — закінчує розповідь жінка.

Прокуратура розглядає справу з вівторка, 19 березня. Розслідування покаже, що стало причиною смерті пана Кшиштофа. З інформації Томаша Сівецького, брата покійного, ми знаємо, що результати будуть відомі в четвер, 21 березня.